Wonen

Ons pand is een oude Drentse boerderij. De voormalige boerderij is verbouwd en uitgebreid zodat we een comfortabel huis bieden met 15 appartementen  met bijna allemaal een eigen badkamer. De meerdere sfeervolle huiskamers en de open keuken bieden overdag ontspanning, huiselijkheid en het dagritme. Voor de plattegrond van de boerderij klik hier. Voor een overzicht van de vierkante meters per kamer klik hier.

Houdt u van een praatje, van een sfeervolle inrichting, van een gemoedelijke sfeer en bijvoorbeeld muziek? Dit treft u binnen. Houdt u van het buitenleven? Dan komt u buiten aan uw trekken. Veel mensen worden blijer en gelukkiger als zij buiten zijn. Wilt u meer lezen over het effect van ‘groen’ op de mens? Lees dan dit artikel.

Denk bij ‘buiten’ aan genieten van het landschap,¬†zitten en wandelen in de tuin en als u wilt aan de slag in de¬†moestuin. Ons perceel is 4800 m2 groot, kijkt vrij uit op de glooiende Hondsrug en biedt voldoende variatie. Er zijn diverse zitjes, wandelpaden, fruitbomen, gazons, bloemen, groente en fruit. In onze dierenweide lopen twee makke schapen, leuk om te voeren en te aaien. Aanpalend aan ons perceel een perceel landbouwgrond en paardenweiden van onze naaste buren.