Vrijwilligers & vacatures

Vacatures

Bij ons werkt een divers, bevoegd en bekwaam team van verzorgenden IG, verpleegkundigen, helpenden, gastvrouwen, medewerkers schoonmaak en een klussenman. Wij worden ondersteund door diverse vrijwilligers, leerlingen en stagiaires. Met elkaar vormen wij een goed, positief ingesteld team. Uit ons medewerkerstevredenheidsonderzoek van november 2021 bleek een hoge tevredenheid! Ben je op zoek naar een baan in een jong, ontwikkelgericht, positief bedrijf? Wij werken met een team van vaste gezichten voor onze bewoners. Wij hebben hart voor de zorg, zijn zelfstandig, aanpakkers én positief ingesteld. En dat in een prachtig pand met een huiselijke sfeer en grote buitenruimte. Spreekt dit je aan? Elders werkervaring opgedaan? Herintreder? Pas klaar met de opleiding verzorgende ig of op zoek naar een (maatschappelijke) stage? Stuur ons een open sollicitatie per email via info@verzorgdwoneninexloo.nl. Alvast hartelijk dank voor je interesse! Wij zijn overigens ook een erkend leerbedrijf. Via https://www.s-bb.nl/ kun je kijken of er ‘openstaande’ leerling-opleidingsplaatsen bij ons zijn.

Vrijwilligers

Vanaf voorjaar 2023 willen we een groepje tuinvrijwilligers formeren die het leuk en gezellig vinden om regelmatig met anderen op hetzelfde moment in onze tuin bezig te zijn. Gezamenlijke aanpak, samenwerken maar toch ieder zijn eigen passie volgen in de tuin. Het voordeel van zo’n tuingroep is dat u er niet alleen voor staat en natuurlijk uw eigen bezigheden ook door kunt laten gaan ondanks dat het onkruid bij ons erg snel groeit… Is onderdeel zijn van zo’n groepje iets voor u? Laat ons weten via info@verzorgdwoneninexloo.nl
Verder zijn er bij ons ook diverse vrijwilligers die graag iets doen met onze bewoners. En vindt u het leuk om iets cultureels op te pakken met onze bewoners of dagopvangdeelnemers? Naar de markt in Exloo lopen met één van onze bewoners op woensdagmiddag? Iemand voor een ritje om naar de landerijen te kijken? Een keer koken voor onze bewoners? Diverse jonge en oude mensen uit Exloo en omgeving zijn vrijwilliger bij ons. Voelt u mensen goed aan en weet u waar u iets toe kan voegen? En gaat u ook uit van het positieve? Dan zou vrijwilligerswerk bij ons iets voor u kunnen zijn. Op dit moment zoeken we nog vrijwilligers die het leuk vinden om te fietsen (duofiets), wandelen of een goed (Nederlands of Drents) gesprek te voeren met onze bewoners (af en toe of bijvoorbeeld eens per week).