Vrijwilligers & vacatures

Vacatures

Wij hebben op dit moment twee vacatures. Klik hier voor de vacature van verzorgende ig en klik hier voor de vacature van verpleegkundige. Reageer uiterlijk 15 september 2019.

Wij zijn een divers, bevoegd en bekwaam team van verzorgenden IG, verpleegkundigen, helpenden, gastvrouwen, medewerkers schoonmaak en een klussenman. Wij worden ondersteund door twee leerlingen en diverse vrijwilligers. Met elkaar vormen wij een goed, positief ingesteld team. Uit ons medewerkerstevredenheidsonderzoek van november 2018 bleek het gemiddelde mooie cijfer 8.1! Bent u op zoek naar een baan in een jong, ontwikkelgericht, positief bedrijf? Wij werken met een team van vaste gezichten voor onze bewoners. Wij hebben hart voor de zorg, zijn zelfstandig, aanpakkers én positief ingesteld. En dat in een prachtig pand met een huiselijke sfeer en grote buitenruimte. Spreekt dit je aan? Elders werkervaring opgedaan? Herintreder? Pas klaar met de opleiding of op zoek naar een (maatschappelijke) stage? Stuur ons een open sollicitatie per email via info@verzorgdwoneninexloo.nl. Alvast hartelijk dank voor uw interesse! Wij zijn overigens ook een erkend leerbedrijf. Via https://www.s-bb.nl/ kunt u kijken of er ‘openstaande’ leerling-opleidingsplaatsen bij ons zijn.

Vrijwilligers

Naar de markt in Exloo lopen met één van onze bewoners op woensdagmiddag? Iemand voor een ritje om naar de landerijen te kijken? Een keer koken voor onze bewoners? Diverse jonge en oude mensen uit Exloo en omgeving zijn vrijwilliger bij ons. Voelt u mensen goed aan en weet u waar u iets toe kan voegen? En gaat u ook uit van het positieve? Dan zou vrijwilligerswerk bij ons iets voor u kunnen zijn. Op dit moment zoeken we nog vrijwilligers die het leuk vinden om te fietsen (duofiets), wandelen of een goed (Nederlands of Drents) gesprek te voeren met onze bewoners (af en toe of bijvoorbeeld eens per week). En we zoeken vrijwilligers die het leuk vinden de tuin verder aan te kleden en ons willen helpen bij de aan te leggen dierenweide. En vindt u het leuk om iets cultureels op te pakken met onze bewoners of dagopvangdeelnemers? Laat dat ook weten, alvast bedankt.